Ondernemersadvies en Coaching
Ervaar meer geluk in je werk of je eigen onderneming. 

Wie is Kracht!Coaching?

Kracht! Coaching is Kristian van Alphen.

Portret Kracht! Coach Kristian van Alphen

In mijn loopbaan ben ik 25 jaar werkzaam geweest in de bancaire sector, vooral gericht op zakelijke klanten. In die periode heb vaak ik met ondernemers gesprekken gevoerd en gespard over hun strategische beslissingen. Daarnaast heb ik vele honderden bedrijfsplannen gezien en beoordeeld en was ik zelf manager. Dus zowel bedrijfskundig, als financieel en op managementgebied sta ik mijn mannetje.

Ik ben gewend buiten de gebaande paden te kijken, waardoor ik je help in het opdoen van nieuwe ideeën en inzichten. Ik werk vanuit de verbinding en stel jou als persoon centraal, zonder de bedrijfskundige aspecten uit het oog te verliezen.

Deze ervaring maakt dat ik als sparringpartner in staat ben om zowel beginnend als gevestigd ondernemer, directeur of manager verder te helpen met de ontwikkeling van zijn of haar bedrijf.

Begin 2016 ben ik in contact gekomen met NLP en behaalde mijn certificering tot Master Practitioner Neuro Linguïstisch Programmeren, Master Practitioner Time Line Therapy en Master Hypnotist.
Ik stond versteld van wat ik over mezelf te weten kwam en welke nieuwe mogelijkheden ik kreeg om mijn leven plezieriger te maken. Tevens leerde ik hoe ik dit ook bij anderen kan bereiken. Deze ervaring gun ik iedereen.  

Ik ontdekte dat mijn leven doorspekt was met belemmerende gedachtes die ik mezelf blijkbaar ergens in mijn leven heb opgelegd. Hoewel ik tevreden was met mijn leven, kwam ik er achter dat deze gedachtes mij hinderden om écht mezelf te zijn. Door NLP ben ik veel van deze belemmeringen kwijtgeraakt, waardoor ik nu veel beter in mijn vel zit dan voorheen en het gevoel heb dat ik nu daadwerkelijk écht mezelf ben.

Omdat ik het zo geweldig vind wat ik ervaren heb en altijd al erg gericht ben op het ontwikkelen van mezelf én  van anderen, heb ik in 2016 de stap gezet om hiervan mijn beroep te maken en ben ik gestart met mijn ondernemersadvies- en coachingsbedrijf:


Kracht! Coaching

Met de naam Kracht! wil ik uitdrukken dat de menselijke geest enorm krachtig is en dat je deze vermogens kunt inzetten om je leven een stuk plezieriger te maken. De kracht van de NLP technieken is groot. Ik gebruik deze technieken in om jouw onbewuste krachten te ontwikkelen en hun mooie werk te laten doen. Hoe mooi zou het zijn als wij samen dit succes kunnen beleven?