Ondernemersadvies en Coaching
Ervaar meer geluk in je werk of je eigen onderneming. 

Ondernemersadvies.
Waarom zou je mij inschakelen als adviseur voor jouw onderneming?

Herken je de behoefte als ondernemer om met iemand te kunnen sparren over de beslissingen die je dagelijks in je bedrijf moet nemen? Vaak mis je als ondernemer een klankbord in de vorm van een vertrouwenspersoon die naar je luistert,  jouw taal spreekt en die je helpt de diverse alternatieven onafhankelijk op een rijtje te zetten, zodat je beter in staat bent om een afgewogen besluit te nemen.

Als ondernemersadviseur ben ik een laagdrempelige sparringpartner die met je meedenkt over je dilemma’s, die je de spiegel voorhoudt bij persoonlijke issues en die je helpt om problemen die je als mens ervaart op te lossen. En dit kan in de volle breedte. Omdat je mij rechtstreeks inhuurt, garandeer ik een onafhankelijke rol naar alle partijen waar je voor je bedrijf mee te maken hebt. Ik garandeer geheimhouding, zodat we ook vertrouwenskwesties kunnen bespreken, zonder dat je omgeving daarvan op de hoogte wordt gesteld. Gedurende het traject zal ik tijdig aangeven wanneer ik zelf niet over de benodigde kennis of ervaring beschik, zodat er altijd ruimte is om een expert in te schakelen.

Ervaar de voordelen die het heeft om een extra stel hersenen mee te laten denken over je bedrijf en je bedrijfsvoering en geef je eigen functioneren een boost.

Hoe mooi zou het zijn om samen op ontdekking te gaan en voor jezelf en je bedrijf een hoger niveau te bereiken?    
Klik hier om te zien waar ik jou in kan helpen


Coaching
Wat maakt dat je als ondernemer of manager een coachingsbehoefte hebt?

Geen enkel mens is perfect. Als ondernemer ervaar je nogal eens dat je omgeving je accepteert zoals je bent en hoor je niet vaak waar het in de ogen van anderen aan schort. Vaak zijn de hiërarchische verhoudingen ten opzichte van het personeel niet zodanig dat deze je op minder goede eigenschappen of gedrag zullen wijzen. Toch weet of merk je zelf ook wel dat niet al je gedrag even effectief is. Door middel van coaching kunnen we achterhalen waar je valkuilen liggen en kan ik je helpen om je gedrag te veranderen. Daarmee ben je in staat de samenwerking met anderen te verbeteren en merk je dat je gedrag effectiever is geworden.  De breakthrough coaching is hiervoor uitermate geschikt. Een ander probleem dat je als ondernemer kunt ervaren is dat je er bewust van bent dat je voor de ontwikkeling van je onderneming competenties in moet zetten waar je niet echt comfortabel bij bent. Door middel van coaching en de inzet van NLP technieken, is het mogelijk om onprettige gevoelens of gevoelens van onzekerheid te veranderen, zodat deze niet meer belemmerend werken. Personal coaching is dan een prima middel om dit aan te pakken en levert een blijvend resultaat op.

Hoe mooi zou het zijn om jezelf en je omgeving te verbazen met effectiever gedrag en een beter gevoel voor jezelf?
Klik hier om te zien hoe je dat kunt bereiken.

Waarom zou je bij mij aankloppen als je manager of medewerker bent? 

In je rol als manager of medewerker van een bedrijf ervaar je andere problemen dan in je privé leven. Vaak worden deze ingegeven door de omgeving waarin je werkzaam bent. Dat kan gaan om irritaties over anderen, maar ook om verwachtingen die anderen van jou hebben en waar je niet aan kunt of wilt voldoen.

Hoe fijn zou het zijn als je daar afscheid van kunt nemen en geen last meer hebt van die ongewenste gevoelens en emoties en zelfs van irritaties. Het kan ook zijn dat je bepaalde competenties wil ontwikkelen, maar waarvan je niet weet hoe je dat aan moet pakken omdat het van binnen niet vanzelf zo voelt.

Hoe prachtig zal het zijn als ik je kan helpen om je belemmeringen kwijt te raken en je ambities een boost te geven?

Kijk hier om te zien wat ik jou hiervoor kan bieden.

Hoe ga ik te werk als coach?

Een coachsessie begint met kennismaken en aan elkaar wennen. Goed met elkaar in contact komen is erg belangrijk. Rapport maken heet dat in NLP termen. In het begin luister ik veel en stel vragen om je dieper te laten graven in je geheugen. Als alle vragen gesteld zijn en je mij hebt aangegeven wat jij wil veranderen, zal ik je vertellen over de technieken die ik toe ga passen. 

Het uitgangspunt is dat ik je help bij het bereiken van jouw doelen.

Naast de NLP technieken, zal ik ook gebruik maken van Time Line Therapie (gebruik maken van de ordening van je herinneringen in een tijdlijn) en zal ik mogelijk gebruik maken van Hypnose technieken om je onbewuste gedachtes nog beter te laten werken in de door jou gekozen richting.

Ik weet dat het werkt. Hoe mooi zal het zijn om jou daar deelgenoot van te maken en te laten profiteren van de veranderingen die daar mee mogelijk zijn?

Bel mij direct voor een afspraak of vul het contactformulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.