Ondernemersadvies en Coaching
Ervaar meer geluk in je werk of je eigen onderneming. 

Over Kracht! Coaching

Waarom is Kracht! Coaching onderscheidend om jouw onderneming beter te maken?
Door de combinatie van ondernemersadvies en coaching met inzet van krachtige NLP technieken, krijg je een uniek palet aan inzichten en mogelijkheden. Omdat ik gebruik kan maken van mijn uitgebreide bedrijfs- en financiële ervaring, heb ik een brede kijk op de vraagstukken en problemen waar je als ondernemer dagelijks mee worsteltIk zet al mijn kennis en ervaring in om je te helpen met het zoeken naar wat nu je werkelijke problemen zijn. Vaak zijn die anders dan je in eerste instantie dacht en ben je je daar niet echt goed bewust van. De NLP technieken zetten we dan in om een oplossing te vinden. Vervolgens help ik je te bepalen welk doel je stelt voor de toekomst en wat je wil bereiken. Het resultaat zal zijn dat je in staat blijkt te zijn om je kracht als mens en als leider van je onderneming te vergroten. Je vergroot je effectiviteit als ondernemer en als leider en je bereikt betere resultaten met je onderneming.


Waarom kun je met de coaching van Kracht! meer bereiken dan je voor mogelijk hield?

Waarom zou je een coach inschakelen? Ook als je best tevreden bent met je leven en met hoe je bent?
Iedereen herinnert zich wel momenten waar negatieve of ongemakkelijke gevoelens de boventoon voerden. Misschien komen deze momenten steeds terug, misschien wel iedere dag.
 

Daar kun je last van hebben. Heel veel last zelfs, waardoor lichamelijke klachten kunnen ontstaan, soms beland je zelfs in een burn-out. Meestal is het gelukkig minder erg. Toch is het niet nodig om het zover te laten komen of te accepteren dat het nu eenmaal zo is. Dat je nu eenmaal zo bent.

Je kunt er wat aan doen!

Wat veel mensen niet weten is dat je daar van af kunt komen en dat je blijvend kunt veranderen als je dat wil.
Het maakt niet uit hoe oud je bent, voor iedereen, volwassen of kind is er een oplossing.

Net zoals je er, vaak onbewust, voor hebt gekozen om deze gevoelens toe te laten, kun je er bewust voor kiezen ongewenste gevoelens achter je te laten. Met NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) ben je in staat om je bewuste keuzes uit te laten komen, zodat je ze onbewust kunt toepassen.

Met de krachtige methodes van NLP help ik je om veranderingen te behalen die je nooit voor mogelijk hebt gehouden. Je bent daarmee in staat om je bewuste verlangens en keuzes om te zetten in een daadwerkelijke verandering, zonder last te hebben van je vroegere belemmeringen.

Doelen die onbereikbaar leken, worden nu mogelijk. Je bereikt je levensdoel en geniet van een fijner leven! En dat op een snelle, effectieve en krachtige wijze, vaak al na enkele uren en met een blijvend resultaat.

Dat zou je iedereen toch gunnen?

Kijk hier om te zien wat ik voor jou kan betekenen.