Ondernemersadvies en Coaching
Ervaar meer geluk in je werk of je eigen onderneming. 

Producten voor zakelijke klanten.

 • Intakegesprek
  Voordat we besluiten met elkaar in zee te gaan is het belangrijk dat we weten wat we van elkaar verwachten. Ben ik de juiste persoon voor jou, jouw bedrijf en jouw medewerkers? Hebben we een goede klik en verwacht ik dat ik in staat ben om het beoogde resultaat te bereiken?
  Pas als we samen van mening zijn dat dit goed zit, ga ik aan de slag.
  Dit intakegesprek is altijd gratis.
 • Ondernemersadvies
  Ondernemersadviseur, mentor, ondernemerscoach, sparringpartner. Verschillende namen voor dezelfde behoefte die je als ondernemer hebt. Je wil met iemand in gesprek om je ideeën te toetsen, die kritische vragen stelt in een vertrouwde omgeving en die meteen met je kijkt waar je de verandering bij jezelf kunt vinden. Je wil eens buiten de gebaande paden kijken, misschien moet je buiten je comfortzone gaan om je gewenste doel te bereiken. Wat is er mooier dan hier met iemand over sparren die geen vooringenomen standpunt heeft en met jou in staat is te onderzoeken of er alternatieve mogelijkheden zijn die je zelf nog niet bedacht had?
 • ACT® INDIVIDUEEL
  Jezelf goed leren kennen in verschillende werksituaties kost tijd: 12 minuten om precies te zijn. In die korte tijd geeft ACT je inzicht in je vermogen om flexibel en ondernemend te werk te gaan, samenwerken in teamverband te combineren met zelfstandig opereren en bestand te zijn tegen stressvolle situaties.
  Lees meer over deze unieke en uiterst effectieve meting waarmee je meer over jezelf te weten komt dan je ooit geweten hebt: 
  ACT®
 • YibYib
  YibYib is het unieke platform dat ontwikkeling op persoonlijk, team- en organisatieniveau ondersteunt. Klik hier om te lezen wat ik voor jou en jouw bedrijf kan betekenen.
 • Personal coaching  
  Heb je een specifiek probleem waarvoor je een oplossing zoekt? Dan zoeken we naar de achtergronden van dit probleem en kijken we of er samenhang is met andere problemen die je ervaart. Vaak heeft een reeks aan problemen een bovenliggende oorzaak. Als we die aanpakken verdwijnt meteen ook de rest. Wat zal het mooi zijn als je met dezelfde moeite ineens van meerdere problemen af kunt komen! En met een blijvend resultaat.
 • Breakthroughcoaching
  Een Breakthrough coachingsessie is bedoeld om persoonlijke groei te behalen. "Verbeteren" is de rode draad en het doel van deze vorm van persoonlijke coaching. Jouw leven en de problemen die je daarin zelf bewust of nu nog minder bewust ervaart staan centraal. We nemen uitgebreid de tijd om daar zoveel mogelijk van te weten te komen en gaan daarna aan de slag met het verbetertraject. De totale breakthrough coaching duurt ruim een halve dag.
  Na afloop zul je je direct anders voelen en maken we afspraken over de taken die je de komende 3 tot 4 weken uit zult voeren. Voor jezelf zal het nieuwe gedrag direct goed voelen. De verandering is blijvend, maar in het begin is het belangrijk om niet terug te vallen in je oude gedrag. De taken zijn erop gericht om je bewust te maken op eventuele momenten van terugval en geven je de impuls om direct weer over te schakelen op je nieuwe gedrag.
  Succes gegarandeerd

Bel mij direct voor een afspraak of vul het contactformulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.