Ondernemersadvies en Coaching
Ervaar meer geluk in je werk of je eigen onderneming. 

Persoonlijke ontwikkeling

Om je te ondersteunen bij je persoonlijke ontwikkeling, onderscheid ik mijn aanpak in die voor ondernemers en die voor medewerkers.

Ondernemers
Bij ondernemers speelt naast de persoonlijke ontwikkeling vaak ook dat er een behoefte is aan sparring over de visie en strategie van de onderneming, waarbij nooit de relatie tot de persoon uit het oog verloren mag worden.
Ik heb voor ondernemers de volgende programma's


Medewerkers
Voor medewerkers spelen vooral persoonlijke zaken een rol, die vaak betrekking hebben op het persoonlijk functioneren, ambities in relatie tot de loopbaan en vraagstukken in de relatie met andere mensen. Deze alles geldt ook voor de ondernemer en kan evengoed van toepassing zijn voor iemand in zijn privé situatie, los van zijn of haar rol in de werksituatie.
Ik heb voor medewerkers of mensen als privépersoon de volgende programma's


De ACT® meting
Wie je ook bent en in welke rol dan ook, ik maak bij mijn coaching graag gebruik van de inzichten die je krijgt na het invullen van de ACT meting. Het invullen kost maar 12 minuten en het geeft enorm veel informatie over jou als persoon, waardoor de effectiviteit van de coaching vele malen groter wordt.