Ondernemersadvies en Coaching
Ervaar meer geluk in je werk of je eigen onderneming. 

Voor Particuliere klanten

 • Personal coaching  
  Heb je een specifiek persoonlijk probleem waarvoor je een oplossing zoekt? Dan zoeken we naar de achtergronden van dit probleem en kijken we of er samenhang is met andere problemen die je ervaart. Vaak heeft een reeks aan problemen een bovenliggende oorzaak. Als we die aanpakken verdwijnt meteen ook de rest. Wat zou het mooi zijn als je met dezelfde moeite ineens van meerdere problemen af kunt komen! En met een blijvend resultaat.
 • ACT® INDIVIDUEEL
  Jezelf goed leren kennen in verschillende situaties kost tijd: 12 minuten om precies te zijn. In die korte tijd geeft ACT je inzicht in je vermogen om flexibel en ondernemend in je werk of in je privéleven te staan. Hoe je kunt  samenwerken en samenleven  gecombineerd  met je zelfstandigheid en bestand zijn tegen stressvolle situaties.
  Lees meer over deze unieke en uiterst effectieve meting waarmee je meer over jezelf te weten komt dan je ooit geweten hebt: 
  ACT®
 • Breakthrough coaching
  Een Breakthrough coaching is bedoeld om persoonlijke groei te behalen. Misschien kun je niet precies aangeven waar je last van hebt, maar ben je niet tevreden met hoe het nu gaat.  "Verbeteren" is de rode draad en het doel van deze vorm van persoonlijke coaching. Jouw leven en de problemen die je daarin zelf bewust of nu nog minder bewust ervaart staan centraal. We nemen uitgebreid de tijd om daar zoveel mogelijk van te weten te komen en gaan daarna aan de slag met het verbetertraject. De totale coaching duurt ruim een halve dag.
  Na afloop zul je je direct anders voelen en maken we afspraken over de taken die je de komende 3 tot 4 weken uit zult voeren. Voor jezelf zal het nieuwe gedrag direct goed voelen. De verandering is blijvend, maar in het begin is het belangrijk om niet terug te vallen in je oude gedrag. De taken zijn erop gericht om je bewust te maken op de momenten van terugval en geven je de impuls om direct weer over te schakelen op je nieuwe gedrag.   
  Succes gegarandeerd! 

Bel mij direct voor een afspraak of vul het contactformulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.