Ondernemersadvies en Coaching
Ervaar meer geluk in je werk of je eigen onderneming. 

Kracht! Coaching

Haal het beste uit jezelf en uit je onderneming. Ik help je daarbij als sparringpartner, adviseur, trainer en coach, zodat je niet zelf het wiel opnieuw hoeft uit te vinden en je je eigen ontwikkeling en die van de mensen in je onderneming een boost kunt geven.

Teamontwikkeling

Als ondernemer vertrouw je op de capaciteiten van je team om van je onderneming een succes te maken. Hoe beter de mensen in dat team samenwerken, des te beter worden hun resultaten.

Om het beste uit je team te halen heb ik de volgende programma’s:

·        Een Aanspreekcultuur die werkt
Een team waarin de leden elkaar aanspreken om het goede te bevestigen en de verbeteringen aan te kaarten, kan bijna 30% productiever worden.

·        Het Nieuwe Beoordelen
Het vervolg op de traditionele beoordeling, waarbij de focus ligt op de dialoog tussen medewerker en leidinggevende.

Beide programma’s worden ondersteund door YIBYIB

 

Persoonlijke ontwikkeling

Stilstaan is achteruitgaan. Dat geldt zowel voor ondernemingen als voor de mensen die er werken. De omgeving waarin we werken, maar ook die waarin we leven is zo sterk aan verandering onderhevig, dat we amper tijd hebben om er bij stil te staan en om ons af te vragen of we nog wel goed zijn afgestemd op die omgeving. 

Het is goed om daar regelmatig bij stil te staan. Zeker  als je tegen dingen aanloopt die niet lekker gaan of als je meer inzicht wil krijgen in de mogelijke keuzes voor de toekomst.

Voor jouw persoonlijke ontwikkeling heb ik de volgende programma’s:

·        ACT meting
Met de ACT meting leer je jezelf pas echt goed kennen. Je komt er achter waar je natuurlijke krachten liggen die energie opleveren en waarom andere dingen je zoveel energie kosten

·        Persoonlijke coaching
Om je echt te kunnen helpen met een blijvende verbetering in je persoonlijke functioneren, maak ik bij mijn coaching gebruik van de krachtige technieken van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)


Wil je meer weten over Kracht! Coaching en de persoon er achter, lees dan verder op de volgende pagina.